- 3 vellen bladerdeeg
- 1 ei
- 2 à 3 eetlepels kristalsuiker
- 1 theelepel kaneel
- Bakplaat
- Bakpapier
- Keukenkwastje
Hoe je het maakt:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de vellen bladerdeeg ontdooien. Snijd de velletjes bladerdeeg in 6 reepjes. (Als je kleine velletjes hebt kan je ook 4 reepjes doen). Leg de reepjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier. Klop het ei los en besmeer ei op de bovenkant elk reepje met een kwastje. Roer de suiker en kaneel door elkaar en bestrooi de reepjes met hiermee. Zet de bakplaat ongeveer 15 min in de oven totdat ze mooi gerezen en bruin zijn. Lekker voor bij de koffie of thee.


Mijn eigen beoordeling: Ik heb dit recept natuurlijk ook zelf uitgeprobeerd, en het is gewoon super easy! En heel lekker. Vooral voor bij een kopje koffie of thee. Ik zou dit recept gewoon 5 sterren van de 5 geven! Want het is zo makkelijk om te maken en het smaakt gewoon goed dus.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten