- 1 sneetje witbrood, geroosterd
- 100 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 ei
- 2 el bloem
- 1 schaal kipfilethaasjes (345 g)
- 5 el olijfolie
- 1 pakje tomatensaus (tomato frito, 350 g)
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 bol mozzarella (kaas, 125 g)
Verwarm de oven voor op 200 ÂșC.
Verkruimel ondertussen het brood en doe met de Parmezaanse kaas in een diep bord. Doe het ei in een ander diep bord en roer los met een vork. Leg de bloem in een 3e bord. Bestrooi de kip met peper en zout en haal achtereenvolgens door de bloem en het ei en bedek helemaal met het broodmengsel.
Verhit 3 el olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak de kip in 4 min. goudbruin, keer halverwege. Meng de tomato frito en tomatenblokjes in de ovenschaal van ongeveer 25 x 25 en leg de kip erop. Snijd de mozzarella in plakken en verdeel erover.
Bak de kip ca. 15 min. in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten